header_small_2.png
header_small_3.png

Aanschaf spa

Steeds meer mensen ervaren de weldadige werking op het lichaam en geest van het "spa-bad". De constante watertemperatuur van ongeveer 37 graden C maakt het mogelijk zowel 's zomers als 's winters heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Bovendien zorgen de waterstralen voor een ontspannende en comfortabele massage van al uw spieren.


De praktijk levert het bewijs: wie eens het genot van een spa-bad aan den lijve heeft ervaren, kan er in negen van de tien gevallen niet genoeg meer van krijgen. Het comfort, de diepe ontspanning en het weldadige effect op het lichaam houden het verlangen naar herhaling levend. Hoewel de spa-ervaring een op zichzelf staande sensatie is, vallen hier en daar toch de nodige verschillen te onderscheiden. Graag geven wij u een aantal belangrijke aandachtpunten mee om in het grote aanbod de juiste spa voor u te selecteren om de ultieme belevenis te mogen ervaren.


Indien u buiten het genieten van de specifieke spa-sfeer ook graag voor een ultieme massage gaat dient u met een aantal punten rekening te houden. Laat u uitgebreid inlichten over het aantal jets, de soort jets en de positie ervan. Daarnaast is het belangrijk dat u een indruk krijgt over de krachtbron hierachter, namelijk de pompen. Het aantal en de kracht van de pompen is van het grootste belang.

Referenties

Installatie

 

storing_groot